Menu

Steun ons

Het Nieuw Nijmeegs Kamerorkest is opgericht door middel van crowdfunding. Met het geld hebben we kunnen voorzien in de oprichting en basiskosten van het eerste project. Subsidieaanvragen voor de komende jaren zijn ingediend, maar we hebben ook vrienden en sponsoren nodig die het orkest een warm hart toedragen en ons steunen om onze financiën rond te krijgen.

 

U kunt ons op de volgende manieren steunen:

 

 

 

Word vriend!
Als vriend van het Nieuw Nijmeegs Kamerorkest kunt u jaarlijks een donatie doen met een bedrag naar keuze om het orkest financieel te ondersteunen. Bij een bedrag vanaf €50,- ontvangt u ieder jaar een vrijkaart voor één van de concerten. Per e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van het orkest.

U kunt hier het formulier downloaden en naar ons opsturen (per e-mail of per post). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

 

 

Club van 100
De Club van 100 bestaat uit liefhebbers van klassieke muziek die ons jaarlijks €100,- doneren. Leden van de Club van 100 dragen het Nieuw Nijmeegs Kamerorkest en het muzikale culturele landschap voor enthousiaste amateurmusici met hoge ambities een warm hart toe. Ze dragen bij aan de financiering van onze projecten en krijgen laagdrempelig toegang tot onze repetities en concerten. Leden ontvangen ieder jaar één vrijkaart voor elk concert en daarnaast wordt voor deze bijzondere club jaarlijks een borrel georganiseerd. Per e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van het orkest.

Wilt u bij de Club van 100 horen, dan kunt u hier het formulier downloaden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

 

 

Sponsoring
Structurele financieel ondersteuning van het orkest is noodzakelijk om vervolgprojecten mogelijk te maken. Wellicht zouden wij iets voor uw bedrijf kunnen betekenen en vice versa. Zowel leden van het orkest als de bezoekers van onze concerten zouden goed kunnen aansluiten bij de doelgroep van uw bedrijf. Door middel van reclamering (bijvoorbeeld advertenties op onze website of flyers) en leuke tegenprestaties voor het bedrijf (zoals vrijkaartjes voor concerten of eventueel een concert op locatie), zouden wij u tegemoet kunnen komen in ruil voor een financiële vergoeding. Vraag via het contactformulier naar opties voor sponsoring en maak een afspraak om de opties te bespreken.

 

 

 

Vrije donatie
Het is ook mogelijk om een vrije donatie te doen, zie ons formulier.webdesign © Franke Margrete