Menu

Projecten en Concertdata 2024

Na de vorige update zijn we heel blij ook te kunnen delen wat het tweede project voor 2024 zal worden en wat de concertdata zijn.
Voor het voorjaar staat zoals eerder gemeld alle muziek die Felix Mendelssohn voor het toneelstuk A Midsummer Night’s Dream van William Shakespeare op het programma. In het najaar zal dat worden gevolgd door het grote en grootse Requiem van Antonín Dvořák. Bij deze laatste gaan we na de succesvolle concerten met Beethovens 9de symfonie wederom de samenwerking aan met het Philips Philharmonisch Koor met dit keer zowel concerten in De Vereeniging in Nijmegen als het Muziekgebouw Eindhoven in de gelijknamige stad. Bovendien zal het koor bij de Mendelssohn van het voorjaar ook al een bijdrage leveren. Kortom, heel veel om naar uit te zien, zowel voor ons als voor u.

Voor het overzicht:
Voorjaar 2024
F. Mendelssohn, Muziek bij A Midsummer Night’s Dream
Zaterdag 22 juni, avond, Openluchttheater De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4, Rozendaal


Najaar 2024
A. Dvořák, Requiem op. 89
Dinsdag 22 oktober, 20:15, Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
Dinsdag 29 oktober, avond (tijd ntb), Muziekgebouw Eindhoven, Eindhovenwebdesign © Franke Margrete